Agility

Tervetuloa harrastamaan agilitya hauskaan ja innostavaan seuraan!


Labradorinnoutajakerhon Agilitytoimikunta tarjoaa jäsenilleen Agilitykursseja sekä Hallinnan parantaminen- ja Motivointikursseja sekä erilaisia Harrastuskursseja läpi vuoden.

Labradorinnoutajakerhon agilitytoimikunta haluaa tarjota jäsenilleen mahdollisuuden mukavaan ja liikunnalliseen yhdessäoloon koiraharrastuksen parissa. Kouluttajamme ovat innokkaita ja motivoituneita, ja paneutuvat koirakoihin yhtä intensiivisesti, oli sitten kyseessä agilityyn tutustuva, jo jonkin aikaa agilitya harrastanut tai agilityssa pidemmälle tähtäävä koirakko.

Kursseilla mukanaolo ja erilaiset harjoitteet mahdollistavat oman koiran ymmärtämisen ja näkemisen uusin silmin. Labradorien omistajat ovat saaneet yllättyä positiivisesti oman koiran innokkuudesta ja nopeasta oppimisesta. Labradorinnoutajat ovat älykkäitä ja energisiä koiria.

Tavoitteenamme on mahdollistaa kerhon jäsenille erilaisia aktiviteetteja agilityn ympärillä niin, että jäsenet voisivat olla tyytyväisiä ja jopa ylpeitä Labradorinnoutajakerhoon kuulumisesta. Kursseillamme painotamme harrastuksenomaista iloista tekemistä samalla huomioiden turvallisen harjoittelun. 

Agilitykurssit on rakennettu niin, että koirakoilla on mahdollisuus jatkaa ja kehittyä osaamisessaan. Kursseilla on kiinnitetty huomiota turvallisuuteen ja siksi kursseille osallistuvien koirien on ollut oltava iältään vähintään 12kk (pentuagility alle 12 kk), terveitä, normaalipainoisia ja hallinnassa olevia.

Hallinnan parantaminen- ja motivointikursseja järjestämme mm. sen vuoksi, että agilitykursseille tulevien olisi hyvä hallita perustottelevaisuus. Kun koirat ovat jo tottuneet toimimaan ryhmissä muiden koirien kanssa, on helpompi keskittyä agilitykursseilla itse lajiin muiden harjoitellessa samaan aikaan pienen välimatkan päässä.

Ilmoitukset kursseista tulevat aina kerhon nettisivuille, mutta myös Labradorilehteen aina silloin, kun se on aikataulullisesti mahdollista. 

Kursseja tarjotaan Vantaalla Agility Akatemian tiloissa.

Kurssi-ideoita ja ehdotuksia otetaan vastaan. 

Otathan yhteyttä, mikäli et löydä sinulle sopivaa kurssia. 

Vertaistukea ja -vinkkejä Facebookissa, tule mukaan!
http://www.facebookcom/groups/agilitylabradorit