Aikuiset välitettävät koirat

Välitykseen voidaan ottaa myös yksittäisiä vanhempia koiria. Näistä koirista ei peritä pentuvälitysmaksua. Välitettävän koiran tulee olla yli 6 kk ikäinen. Aikuisia välitettäviä koira koskevat samat käytännöt kuin pentueita.

Mikäli sinulla on aikuinen koira minkä haluat välittää eteenpäin, täytä lomakkeen tiedot alla:

Aikuinen välitettävä -lomake

 

MYYDÄÄN

Koiran tiedot

Yhteystiedot

Uutta harrastavaa, liikunnasta kotia etsii 4vuotias ruskea labradorinnoutaja narttu. Ei leikattu, ei jalostukseen. Tulee toimeen lasten, kissojen ja toisten koirien kanssa. Ei ongelmakoira.

Susanna Mielonen
Helsinki

050 594 2077

susanna.mielonen(a)elisanet.fi

Musta vuoden vanha uros etsii kotia. Perusterve koira, lonkat A/A, kyynärät 0/0. Ollut synnyinkennelissään kasvattajallaan koko ikänsä. Varttunut kennelkoirana, on siis tottunut toisiin koiriin, mutta ei ole tottunut esim yksinoloon. Toinen koira perheessä helpottaisi varmasti sopeutumista, mutta ei välttämättömyys. Luonteeltaan kiltti, sosiaalinen ja miellyttämishaluinen. Etsin koiralle ensisijaisesti kotia perhekoirana, sopii kyllä monenlaiseen harrastamiseen.

Anu Honkapirtti
Rovaniemi

040 764 1471

taiga.tours(a)saunalahti.fi

 

MYYDÄÄN TAI SIJOITETAAN

Koiran tiedot

Yhteystiedot

2 v 5 kk kiltti ja ihmisystävällinen musta uros. Tottunut nyt kasvattajan luona muihin koiriin, narttuihin. Lasten kanssa pärjää mutta hyppiminen aluksi saattaa olla pienten lasten kanssa ongelma. Koira kaipaa lempeää mutta määrätietoista kouluttamista ja sosiaalistamista. Perhekoiraksi tai vaikka näyttelykoiraksi on materiaalia.

Kirsi Luokkanen
Iisalmi

0400 234 955

firespirits(a)dnainternet.net

 

SIJOITETAAN

Koiran tiedot

Yhteystiedot

Kiltti, energinen 15kk ruskea uros hakee sijoituskotia läheltä pääkaupunkiseutua. Ollut kasvattajalla pennusta lähtien. Tutkittu terveeksi: lonkat B/A, kyynärät 0/0 ja silmissä ei todettu perinnöllisiä silmäsairauksia.

Marko Mannila
Tampere

0400 632 382

okrados(a)gmail.com