Aikuiset välitettävät koirat

Välitykseen voidaan ottaa myös yksittäisiä vanhempia koiria. Näistä koirista ei peritä pentuvälitysmaksua. Välitettävän koiran tulee olla yli 6 kk ikäinen. 

Mikäli sinulla on aikuinen koira minkä haluat välittää eteenpäin, täytä lomakkeen tiedot alla:

Aikuinen välitettävä -lomake

Päivitetty/Updated 24.04.2023

MYYDÄÄN

Koiran tiedot

Yhteystiedot

Iloinen ja energinen nuori 1,5-vuotias musta narttu omaa kotia vailla. Asunut koko ikänsä kasvattajalla useamman koiran kaverina, ei tottunut olemaan ilman koira kaveria. Noutaa riistaa ja soveltuu myös näyttelykoiraksi, ei jalostukseen.

Heli Rautio
69100 Kannus

puh. 046 8914 571

e-mail: kennel.justiinsa(at)gmail.com

7 -vuotias ruskea narttu. Hyvin energinen ikäisekseen. Peruskoulutuksen omaava. Ei tule välillä toimeen perheen muiden koirien kanssa. Asunut aina omakotitalossa, tarvitsee joka päivä ulkoilua vapaana juosten, että saa purettua energiaa. Vain ainoaksi koiraksi.
Koiran kanssa harrastettu hajutyöskentelyä, hypokoirana. Muistaa varmasti perusasiat, pienillä treeneillä. Hihnakäytöksessä vaihtelevasti parantamisen varaa. Hyvin rakas minulle. Ensisijaisesti yhteydenotot sähköpostiin.

Outi Sipilä
01400 Vantaa

puh. 040 589 3943

e-mail: outisipi(at)hotmail.com

Ruskea uros, 8 kk ikäinen perusterve (tarvinnut ell vain rokotukset) iloinen nuori koira. Ongelmaton toisten koirien kanssa. 

Tiedustelut ensin sähköpostitse.

Pauliina Harjuvaara

04130 Sipoo

puh. 040 5610 848

email: tiny.t.labradors(at)gmail.com

SIJOITETAAN

Koiran tiedot

Yhteystiedot

2 v. keltainen ja 1 v. ruskea ruskea narttu. Molemmat kivoja perusterveitä narttuja. Olleet kasvattajalla koko ikänsä. Tottuneet toisiin koiriin, ei yksinoloon. Sijoitetaan lähialueelle, ei kerrostaloon. Yhteydenotot ensisijaisesti sähköpostilla.

Pauliina Harjuvaara, Sipoo

puh. 040 561 0848

e-mail: tiny.t.labradors(at)gmail.com