Aikuiset välitettävät koirat

Välitykseen voidaan ottaa myös yksittäisiä vanhempia koiria. Näistä koirista ei peritä pentuvälitysmaksua. Välitettävän koiran tulee olla yli 6 kk ikäinen. 

Mikäli sinulla on aikuinen koira minkä haluat välittää eteenpäin, täytä lomakkeen tiedot alla:

Aikuinen välitettävä -lomake

Päivitetty/Updated 28.05.2023

MYYDÄÄN

Koiran tiedot

Yhteystiedot

Uutta loppuelämän harrastavaa kotia etsii 3,5 vuotias narttu. Uuden kodin omistajan on oltava positiivisten koulutusmetodien käyttäjä ja koulutuskokemusta saisi olla jo jonkinverran takataskussa. Koiralla on resurssiaggressiivisuutta toisia koiria kohtaan ja hihnakäytösongelmia. Välillä suhtautuu varauksellisesti uusiin ihmisiin, vahtii ja ilmoittaa äänistä, esim. ovikello. Näihin ongelmiin on haettu apua kouluttajilta, mutta asiat ovat vielä kesken, joten uuden omistajan olisi sitouduttava jatkamaan koulutusta näiden haasteiden parissa.

Koira on harrastuskaverina ihan huippu. Tekee innoissaan ihmisen kanssa yhdessä hommia ja palkkautuu hyvin esim. ruualla. Koiran kanssa on harrastettu noseworkia, mejää, agilitya ja rally-tokoa. Varsinkin nosework on tärkeä harrastus, sillä se tukee rauhoittumistreenejä. Tarvitsee harrastusten lisäksi rauhallisia pitkiä haistelulenkkejä, jotta kotona rauhoittuminen onnistuu. On todella herkkä, kuuliainen ja ohjaajapehmeä. Kaipaa omilta ihmisiltään paljon läheisyyttä, hellyyttä, kontaktia ja tukea. Rakastaa suppailua, tykkää uida ja on myös tottunut olemaan veneen kyydissä. Kotona tykkää makailla sohvalla ja nukkua vieressä.

Yksinolo onnistuu hyvin, mutta vahtii silloinkin ääniä. Ei hauku omistajan perään yksin jäädessään. Hoitotoimenpiteet mm. kynsienleikkaus ja hampaiden pesu onnistuvat ongelmitta. Autossa matkustaminen sujuu rauhallisesti ja sopeutuu nopeasti uusiin paikkoihin.

Koira on muuten kaikinpuolin terve, steriloitu tyttönen. Selkä, lonkat ja kyynärät on kuvattu, eikä ole allergioita.

Jos tuntuu siltä, että juuri sinulla olisi tarjota hänelle loppuelämän koti, niin ota rohkeasti yhteyttä, niin kerromme mielellämme lisää.

Jenna Rytkönen

44190 Parantala

045 269 7296

jenna.rytkonen(at)live.fi

päivitetty / updated 14.4.2023

Kohta kaksivuotias, keltainen kastroitu uros, etsii loppuelämän kotia. Koira ei sovi lapsiperheeseen. Osaa peruskäskyt. Leikkisä ja energinen rapsutuksia rakastava koira.

Henna Brandt-Oranen

Kangasniemi

puh. 045 8779 990

Kohta 3 vuotias ruskea energinen uros etsii uutta kotia. Palautunut kasvattajalle omistajan sairauden takia. Ideaali olisi talo, jossa aidattu piha Uudenmaan tai Varsinais-Suomen maaseudulla ja perhe, jolla on koirakokemusta ennestään ja jossa joku olisi kotona päivisin. Erittäin ystävällinen ja lempeä luonne ja tulee hyvin toimeen perheen muiden koirien kanssa. Koira ei kuitenkaan osaa ohittaa muita koiria nätisti kävellyttäessä ja se vetää. Se vaatii koulutusta, rauhallista elämäntapaa, pitkiä kävelyitä ja paljon ulkona olemista. Koira ei ole tottunut lapsiin.

Lonkat B/C, kyynärnivelet 0/0, terveet silmät, ei ole tiedossa sairauksia.

Kristina Wikberg
00330 Helsinki

Puh. 0503780466

Yhteydenotot ensin sähköpostitse.

E-mail: merguslabradors(at)gmail.com

Keltainen 10kk ikäinen uros. Tottunut toisiin koiriin, ei ole tottunut olemaan yksin. Ollut kasvattajalle pennusta lähtien. Myydään mielellään maalle. Reipas, eloisa ja iloinen.

Tiina-Loviisa Laitinen
74170 Iisalmi

Puh. 044 578 0660

E-mail: mocnys(at)live.fi

SIJOITETAAN

Koiran tiedot

Yhteystiedot

2 v. keltainen ja 1 v. ruskea ruskea narttu. Molemmat kivoja perusterveitä narttuja. Olleet kasvattajalla koko ikänsä. Tottuneet toisiin koiriin, ei yksinoloon. Sijoitetaan lähialueelle, ei kerrostaloon. Yhteydenotot ensisijaisesti sähköpostilla.

Pauliina Harjuvaara, Sipoo

puh. 040 561 0848

e-mail: tiny.t.labradors(at)gmail.com