Aikuiset välitettävät koirat

Välitykseen voidaan ottaa myös yksittäisiä vanhempia koiria. Näistä koirista ei peritä pentuvälitysmaksua. Välitettävän koiran tulee olla yli 6 kk ikäinen. 

Mikäli sinulla on aikuinen koira minkä haluat välittää eteenpäin, täytä lomakkeen tiedot alla:

Aikuinen välitettävä -lomake

Päivitetty/Updated 27.09.2023

MYYDÄÄN

Koiran tiedot

Yhteystiedot

Vuosikas musta narttu. Ollut kasvattajalla pienestä pitäen. Tottunut muihin koiriin, mutta ei ole tottunut olemaan yksin. Sopii myös harrastuskoiraksi. Ei myydä kerrostaloon. Alustavat tiedustelut voi laittaa myös sähköpostilla.

Tiina-Loviisa Laitinen
74170 Iisalmi

puh. 044 578 0660

email. mocnys(at)live.fi

1-vuotias keltainen narttu etsii kotia. Ollut kasvattajalla pennusta asti. Energinen ja iloinen, tulee hyvin toimeen muiden koirien kanssa. Ei ole tottunut yksinoloon. Myydään ainoastaan omakotitaloon maalle ja ensisijaisesti henkilölle, jolla on jo koirakokemusta. Ensimmäinen yhteydenotto mieluiten s-postitse.

Eva Vilamo
02540 Kylmälä (Kirkkonummi)

Puh. 050 491 3748

e-mail: eva.vilamo(at)gmail.com

Iloinen ja energinen nuori 1,5-vuotias musta narttu omaa kotia vailla. Asunut koko ikänsä kasvattajalla useamman koiran kaverina, ei tottunut olemaan ilman koira kaveria. Noutaa riistaa ja soveltuu myös näyttelykoiraksi, ei jalostukseen.

Heli Rautio
69100 Kannus

Puh. 046 8914 571

e-mail: kennel.justiinsa(at)gmail.com

3-vuotias metsästyslinjainen uros etsii uutta kotia, ei leikattu. Peruskoulutettu, tulee toimeen toisten koirien kanssa. Kotioloissa rauhallinen ja pärjää yksin kotona. Tykkää ulkoilusta ja liikkumisesta. Ei ole päässyt käytännön metsälle, mutta rahkeita tähän varmisti löytyy. Lonkka- ja kyynärniveliä ei ole vielä kuvattu, mutta voidaan kuvata ennen siirtymistä uuteen kotiin. On ollut vähäisesti lasten kanssa tekemisissä, mutta kun on ollut, niin on käyttäytynyt nätisti. Yhteyshenkilönä kasvattaja.

Teresa Tourunen
41390 Äijälä

Puh. 0400 501 415

e-mail: kennelallihuupan(at)gmail.com

11-kk ikäinen ruskea narttu. Tottunut lapsiin ja muihin koiriin. Elää laumassa, mutta osaa olla yksinkin. Ei sovellu jalostuskäyttöön. Myydään ainoaksi koiraksi.

Jaana Astikainen-Weck
12400 Tervakoski

puh. 045 128 8278

email: jaanax.82(at)gmail.com

1v 3kk ikäinen keltainen narttu. Tottunut lapsiin ja muihin koiriin, elää laumassa mutta osaa olla yksinkin. Ei sovellu jalostuskäyttöön.

Jaana Astikainen-Weck
12400 Tervakoski

puh. 045 128 8278

email: jaanax.82(at)gmail.com

SIJOITETAAN

Koiran tiedot

Yhteystiedot

2 v. keltainen ja 1 v. ruskea ruskea narttu. Molemmat kivoja perusterveitä narttuja. Olleet kasvattajalla koko ikänsä. Tottuneet toisiin koiriin, ei yksinoloon. Sijoitetaan lähialueelle, ei kerrostaloon. Yhteydenotot ensisijaisesti sähköpostilla.

Pauliina Harjuvaara, Sipoo

puh. 040 561 0848

e-mail: tiny.t.labradors(at)gmail.com

7kk ikäinen musta narttu etsii yhteistyökykyistä sijoituskotia. Mielellään metsästävään ja/tai harrastavaan kotiin. Osaa perusasiat, noutaa, riista kelpaa. Asunut kasvattajalla 4 muun koiran kanssa koko ikänsä. Narttu on pysynyt terveenä.

Katri Annala, Ylöjärvi

E-mail: katri.nevalainen(at)suomi24.fi