Aikuiset välitettävät koirat

Välitykseen voidaan ottaa myös yksittäisiä vanhempia koiria. Näistä koirista ei peritä pentuvälitysmaksua. Välitettävän koiran tulee olla yli 6 kk ikäinen. Aikuisia välitettäviä koira koskevat samat käytännöt kuin pentueita.

Mikäli sinulla on aikuinen koira minkä haluat välittää eteenpäin, täytä lomakkeen tiedot alla:

Aikuinen välitettävä -lomake

 

MYYDÄÄN

Koiran tiedot

Yhteystiedot

Perusterve 10kk vanha keltainen uros etsii kotia. Iloinen mutta rauhallinen. Perusterve. Tottunut muihin koiriin. Ei kerrostaloon.

Eva Vilamo
Porvoo

puh. 050 491 3748

eva.vilamo(a)gmail.com

Musta 2v. vanha uros. Reipas, vauhdikas ja iloinen uros joka sopii kaikenlaiseen harrastamiseen. Myydän ensisijaisesti maalle, ei kerrostaloon.

Alustavat tiedustelut mielellään ensisijaisesti sähköpostitse!

Tiina-Loviisa Rönkkö
Vieremä

puh. 044 578 0660

mocnys(a)live.fi


2 v. 3/4 metsästyslinjainen, tummankeltainen uros. Lonkat AB/kyynärät 00, silmät terveet, hyväksytty taipumuskoe. Koira on erittäin toiminnanhaluinen ja vilkas. Soveltuu metsästys/harrastuskäyttöön. Mielellään maalaisympäristöön. Tottunut toisiin koiriin.

Raija Viidanoja
35420 Talviainen

puh. 040 555 1463

email: 
raija.matikainen(a)pp.inet.fi

Kasvattajalta 6kk ikäinen labradorinnoutajan narttu pentu etsii hyvää kotia. Asunut samassa taloudessa muiden koirien sekä kissan kanssa. Luonteeltaan on kiltti, kohtuu vilkas koiran alku, kuitenkin osaa myös rauhoittua. Sopisi varmasti harrastuskaveriksi moneen menoon.

Birgitta Laukallio
puh. 050 591 8441

tai 

Benita Marttila
puh. 0503262512

Mynämäki

 

MYYDÄÄN TAI SIJOITETAAN

Koiran tiedot

Yhteystiedot

 

 

 

SIJOITETAAN

Koiran tiedot

Yhteystiedot

7kk ruskea, perusterve narttu. Ollut koko ikänsä kasvattajalla muiden koirien kanssa. Ei siis ole koskaan ollut pitkiä päiviä yksinään. Mieluiten toisen koiran kaveriksi. Näyttelyistä kiinnostunut koti plussaa.

Pauliina Harjuvaara
Sipoo

puh. 040 561 0848

Email: tiny.t.labradors(a)gmail.com
1v1kk ruskea narttu, kiltti ja perusterve. Ollut koko ikänsä kasvattajalla muiden koirien kanssa, ei siis ole koskaan ollut pitkiä päiviä yksinään, joten vain toisen koiran kaveriksi.

Pauliina Harjuvaara
Sipoo

puh. 040 561 0848

Email: tiny.t.labradors(a)gmail.com