Aikuiset välitettävät koirat

Välitykseen voidaan ottaa myös yksittäisiä vanhempia koiria. Välitettävän koiran tulee olla yli 6 kk ikäinen. 

Mikäli sinulla on aikuinen koira minkä haluat välittää eteenpäin, täytä lomakkeen tiedot alla:
Aikuinen välitettävä -lomake

Päivitetty/Updated 17.7.2024

MYYDÄÄN

Koiran tiedot

Yhteystiedot

musta 6 kk narttu
Ihana, kiltti, todella aktiivinen, nopeasti oppiva labbis. On tottunut ihmisiin ympärillä, myös lapsiin. Toiveena on päästä jatkamaan elämää omakotitalossa, koska on tottunut olemaan paljon omalla pihalla. Parasta olisi, jos löytyisi koti, jossa on mahdollisimman paljon halua ja aikaa harrastaa, touhuta ja halia koiran kanssa.
Koira on rokotettu ja madotettu.
Ensimmäinen yhteydenotto mielellään sähköpostitse.

Johanna Väisänen
21110 Naantali

puh. 050 3007 524

e-mail. jomavaisanen(at)gmail.com

Keltainen, terve 21 kk ikäinen uros etsii uutta kotia. Reipas ja tulee toisten koirien kanssa toimeen. Elänyt aina toisten koirien kanssa, joten ei ole tottunut olemaan yksin sisällä. Elänyt kasvattajalla ikänsä.

Tiina-Loviisa Laitinen
74170 Iisalmi

puh. 044 578 0660

email: mocnys(at)live.fi

Iloinen ja energinen nuori 1,5-vuotias musta narttu omaa kotia vailla. Asunut koko ikänsä kasvattajalla useamman koiran kaverina, ei tottunut olemaan ilman koira kaveria. Noutaa riistaa ja soveltuu myös näyttelykoiraksi, ei jalostukseen.

Heli Rautio
69100 Kannus

puh. 046 8914 571

e-mail: kennel.justiinsa(at)gmail.com

5,5 vuotias musta leikattu narttukoira etsii uutta kotia mieluiten maalta tai luonnon lähelta omakoti-, rivitalo-, tai paritalosta. 

Nomilla on eroahdistusta ja stressiä viime kesänä perheeseen syntyneestä lapsesta. Tuhoilee tavaroita, jotka jää saataville, sekä kiipeilee pöydillä. Tämä pahentunut nyt lapsen tulon myötä. Isommat lapset perheessä ok.  Ei ole koskaan ollut aggressiivinen ihmisä/lapsia kohtaan. 

Toisten koirien kanssa tulee toimeen vaihtelevasti, isot urokset ok. Pienet koirat on Nomin mustalla listalla. Muutama vuosi sitten ottanut yhteen pienen koiran kanssa.

Ajanpuutteen vuoksi myös etsii uutta kotia. Tämä koira tarvitsee tilaa temmeltää, puuhata ja ihmistä, jonka kainaloon käpertyä.

Muuten täysin terve koira, mutta on erikoisruokavaliolla.

Ninni Venäläinen
02920 Espoo

Puh. 0400874816

e-mail: ninni.venalainenn(at)gmail.com

Musta uros, ikä 8kk.
Asunut koko ikänsä kasvattajan luona, tottunut olemaan muiden koirien kanssa. Kiltti, reipas ja avoin.
 

Heli Rautio
69100 Kannus

puh. 040 8226 972

e-mail: kennel.justiinsa(at)gmail.com

One year old boy. He was bred in England and has top UK hunting lines in his pedigree. His father is Field trial champion with many Field trial champions in his pedigree and mother is sired by field trial champion as well, so is really well bred.
Benny has lovely temperament very eager to please you with lots of drive as retriver/hunting dog. He is partially trained, will make an exellent hunting or competion dog. very strong swimmer and powerful/ big boy.
He is health tested, DNA tested. Very good with people, other dogs, cats. Lots of photos and videos can be sent additionally on request. must go to a 5* home.

Alena Smirnova
61170 Alavus

Puh. 0466371690

e-mail: elenas996(at)gmail.com

1-vuotias keltainen narttu etsii kotia. Ollut kasvattajalla pennusta asti. Energinen ja iloinen, tulee hyvin toimeen muiden koirien kanssa. Ei ole tottunut yksinoloon. Myydään ainoastaan omakotitaloon maalle ja ensisijaisesti henkilölle, jolla on jo koirakokemusta. Ensimmäinen yhteydenotto mieluiten s-postitse.

Eva Vilamo

02540 Kylmälä

puh. 050 4913 748

email: eva.vilamo(at)gmail.com

SIJOITETAAN

Koiran tiedot

Yhteystiedot

2 v. keltainen ja 1 v. ruskea ruskea narttu. Molemmat kivoja perusterveitä narttuja. Olleet kasvattajalla koko ikänsä. Tottuneet toisiin koiriin, ei yksinoloon. Sijoitetaan lähialueelle, ei kerrostaloon. Yhteydenotot ensisijaisesti sähköpostilla.

Pauliina Harjuvaara, Sipoo

puh. 040 561 0848

e-mail: tiny.t.labradors(at)gmail.com