Peruskoulutus

Labradorinnoutajakerho tarjoaa jäsenilleen erilaisia peruskoulutus- ja harrastuskursseja läpi vuoden.

Haluamme tarjota jäsenille mahdollisuuden mukavaan yhdessäoloon koiraharrastuksen parissa. Kouluttajamme ovat osaavia, innokkaita ja motivoituneita. He auttavat kutakin koirakkoa yksilöllisesti arjen tilanteiden hallinnassa.

Labradorinnoutajat ovat älykkäitä ja energisiä koiria, jotka kaipaavat tekemistä. Ne oppivat uusia asioita nopeasti ja omistajan ja koiran yhteiselo ja suhde paranee, kun yhdessä tehdään erilaisia harjoituksia.

Jokaisen kotikoirankin on hyvä hallita perustottelevaisuus, joten tarjoamme säännöllisesti perustottelevaisuuskursseja sekä Hallinnan parantaminen- ja motivointikursseja niin pennuille kuin aikuisillekin koirille. Kun koirat ovat jo tottuneet toimimaan ryhmissä muiden koirien kanssa, on helpompi keskittyä myös muissa harrastuksissa, esim. agilitykursseilla itse lajiin muiden harjoitellessa samaan aikaan pienen välimatkan päässä.

Ilmoitukset kursseista tulevat kerhon nettisivuille, mutta myös Labradorilehteen aina silloin, kun se on aikataulullisesti mahdollista.

Kursseja tarjotaan tällä hetkellä pääsääntöisesti pääkaupunkiseudulla, mutta mahdollisuuksien mukaan on tarkoitus laajentaa tarjontaa muuallekin Suomeen. Mikäli olet kiinnostunut organisoimaan omalla paikkakunnallasi labradorinnoutajille peruskoulutusta, ota yhteyttä.

Kurssi-ideoita ja ehdotuksia otetaan vastaan.

Otathan yhteyttä, mikäli et löydä sinulle sopivaa kurssia. Koulutustoimikunta labbis.koulutus(at)gmail.com

Luna

Haluan saada sähköpostia uusista kursseista.

Palautetta ja toiveita kurssitarjonnasta Pääkaupunkiseudulla

*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.