Pentuejäsenyys

Kasvattaja voi ilmoittaa pentueestaan koirien omistajat pentuejäseniksi ensimmäiseksi vuodeksi. Maksu on 10,00 €/pentuejäsen (vain kotimaisia pentuejäseniä!). Tämän jälkeen pennun omistaja itse maksaa jäsenyytensä.

HUOM! Pentuejäseneksi voidaan liittää Suomessa asuva henkilö, joka ei ole ennestään Labradorinnoutajakerhon jäsen. Siinä tapauksessa, että jäsenyys on epäselvä, asian voi varmistaa jäsensihteeriltä. Vain yksi pentuejäsen/ pentu.

 

Kerrothan pennunostajillesi jäsenyydestä! Pentuejäsenet saavat vuoden kuluttua automaattisesti jäsenmaksun, jonka maksamalla he voivat jatkaa jäsenyyttä. Mikäli jäsenyyttä ei halua jatkaa, laskun maksamatta jättäminen katkaisee jäsenyyden automaattisesti.

Nordea Pankki
IBAN: FI46 1026 3000 4134 37
SWIFT/BIC: NDEAFIHH
Viite: 50102

 

 

Pentuejäsenyys tulee voimaan sen jälkeen kun hallitus on hyväksynyt uudet pentuejäsenet.

Mikäli pentue on ollut pentuvälityksessä, tulee pentuejäsenyydet olla hoidettuna, kun pennut ovat 5 kk. Luovutusikäisten pentujen omistajat liitetään mahdollisimman pian jäseniksi, loput sitä mukaa, kun ne myydään.

*
*
*
*

Tiedoston maksimikoko on 10 Mt.

Labradorinnoutajakerho ry käsittelee henkilötietoja tietosuoja-asetuksen mukaisesti. Pentuejäseniä liittäneiden kasvattajien nimet ja kennelnimet julkaistaan Labradori-lehdessä, mikäli kasvattaja ei tätä erikseen kiellä.

*

Jokaisesta ilmoitettavasta pentuejäsenestä tulee ilmoittaa nimi, täydellinen osoite sekä sähköpostiosoite! 

*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.