Pentuejäsenyys

Kasvattaja voi ilmoittaa pentueestaan koirien omistajat pentuejäseniksi ensimmäiseksi vuodeksi. Maksu on 10,00 €/pentuejäsen (vain kotimaisia pentuejäseniä!). Tämän jälkeen pennun omistaja itse maksaa jäsenyytensä.

HUOM! Pentuejäseneksi voidaan liittää Suomessa asuva henkilö, joka ei ole ennestään Labradorinnoutajakerhon jäsen. Siinä tapauksessa, että jäsenyys on epäselvä, asian voi varmistaa jäsensihteeriltä. Vain yksi pentuejäsen/ pentu.

Nordea Pankki
IBAN: FI46 1026 3000 4134 37
SWIFT/BIC: NDEAFIHH
Viite: 50102

Pentuejäsenyys tulee voimaan sen jälkeen kun hallitus on hyväksynyt uudet pentuejäsenet.

Mikäli pentue on ollut pentuvälityksessä, tulee pentuejäsenyydet olla hoidettuna, kun pennut ovat 5 kk. Luovutusikäisten pentujen omistajat liitetään mahdollisimman pian jäseniksi, loput sitä mukaa, kun ne myydään.

HUOM KASVATTAJAT!

Kerro pennunostajillesi jäsenyydestä! Pentuejäsenet saavat vuoden kuluttua automaattisesti jäsenmaksun, jonka maksamalla he voivat jatkaa jäsenyyttä. 

Kerrothan pennunostajillesi, että Labradorinnoutajakerhon pentuejäsenenä pennunostajasi saa neljä kertaa vuodessa ilmestyvän laadukkaan Labradori -lehden ja etuoikeuden osallistua kerhon järjestämiin koulutuksiin, kursseille, luennoille ja kokeisiin. Lisäksi toimihenkilömme auttavat jäseniä erilaisissa labradorinnoutajan omistamiseen ja kasvattamiseen liittyvissä asioissa. 

Jalostustoimikunta kerää terveystietoja kaikista labradoripentueista. Pentueseurantalomake toivotaan täytettävän niin yhdistyksen pentuvälityksessä myynnissä olleista pentueista kuin muistakin labradorinnoutajapentueista. Lomake täytetään, kun pennut ovat luovutusikäisiä ja ne on pentutarkastettu, kyse on siis ainoastaan pikkupennuilla esiintyvistä vioista, tässä yhteydessä ei ole tarkoitus seurata pentujen kehitystä ja terveyttä vanhemmalla iällä. Tietoja käytetään mm. jalostuksen tavoiteohjelman laadinnan ja seurannan apuna tilastotasolla. Muistattehan täyttää seurantalomakkeen tästä linkistä!⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Lomake pentuejäsenten ilmoittamiseksi

Labradorinnoutajakerho ry käsittelee henkilötietoja tietosuoja-asetusten mukaisesti. Pentuejäseniä liittäneiden kasvattajien nimet ja kennelnimet julkaistaan Labradori-lehdessä, mikäli kasvattaja ei tätä erikseen kiellä.

Annan luvan julkaista nimeni ja kennelnimeni Labradori-lehdessä pentuejäseniä liittäneiden kasvattajien listassa.
Olen kertonut pennunostajilleni pentuejäsenyydestä

Jokaisesta ilmoitettavasta pentuejäsenestä tulee ilmoittaa nimi (muodossa Sukunimi Etunimi), täydellinen osoite sekä sähköpostiosoite! Kirjoita nimi- ja osoitetiedot isolla alkukirjaimella käyttäen muutoin pieniä kirjaimia.