Kurssit

Hugo ja Huima. Kuvaaja Sonja Träsbäck

Labradorinnoutajakerho ry noudattaa toiminnassaan Kennelliiton laatimia toimintaohjeita. Jokainen kokeeseen, kilpailuun, testiin tai koulutukseen osallistuva henkilö osallistuu tapahtumaan omalla vastuullaan. Kennelliitto, tapahtuman järjestäjä, kokeen, kilpailun, testin tai koulutuksen toimihenkilöt tai ylituomari eivät ole vastuussa osallistujan mahdollisesta korona-altistumisesta tai koronaan sairastumisesta, eivätkä näistä aiheutuvista vahingoista.

Kennelliiton tiedotteen voit lukea tästä linkistä!

Tarjoamme mm. perustottelevaisuus-, harrastus- ja motivointi- sekä taipumuskokeeseen valmistavia kursseja ja luentoja. Kurssit täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Tältä sivulta löydät ajankohtaiset kurssit. Huomioithan, että kursseilla rokotukset tulee olla voimassa. Ilmoittaudu mukaan!

Järjestämme myös jonkin verran tapahtumia. Seuraa tapahtumatiedotteita ja tule mukaan.

Agilityn alkeiskurssilla ja pentuagilitykurssilla tutustutaan koiran motivointiin liittyviä asioihin, joten vaikka agility ei sinänsä kiinnostaisi, niin olet tervetullut tutustumaan, mitä agilitykursseillamme tehdään. Koulutus ja kurssit

Kysy myös peruutuspaikkoja kursseille!! Lisätietoja labbis.koulutus(at)gmail.com

Tapahtumat kevät 2021

PDF-tiedostoLAB-vaellus Liesjärven kansallispuistossa 24.4.2021.pdf (627 kB)
Lähde mukaan viettämään koko perheen mukavaa ulkoilupäivää Liesjärven maisemiin labbisvaelluksen merkeissä. Vaellamme yhdessä koirien kanssa Pohjantikan kierroksen, joka on noin 5 km ja sopii myös aloittelijalle.

Koulutukset talvi 2021

PDF-tiedostoYksityiskoulutusta labradoreille pääkaupunkiseudulla Kristel Riissanen.pdf (222 kB)
Kaipaatko neuvoja pennun kanssa arjessa? Toivotko apuja perusasioiden opettamiseen? Vetääkö koirasi hihnassa tai onko koirallasi vaikeaa rauhoittua uusissa tilanteissa?
PDF-tiedostoPerustottelevaisuuskurssit lauantaisin Martta Peltoniemi Vantaa.pdf (139 kB)
Pentu- ja perustottelevaisuus- sekä perustottelevaisuusjatko kurssit lauantai-aamupäivisin kevään 2021 aikana. Kouluttajana Martta Peltoniemi.
PDF-tiedostoTokokurssi perjantaisin Martta Peltoniemi Vantaalla.pdf (156 kB)
Tutustumme keväällä 2021 toko-kurssien aikana jokaisen koirakon yksilöllisen tason mukaisesti TOKO:n kokeissa vaadittaviin liikkeisiin. Kurssit sopivat niin aloittelijoille kuin jo lähellä koetta oleville koirille. Kouluttajana Martta Peltoniemi.
PDF-tiedostoYksityis- ja pienryhmäopetus noutajille Ulla Pihlaja Espoo.pdf (111 kB)
Koulutuksessa keskitymme sinun koiraasi. Voit itse valita aiheen. esim. kontakti, arkitottelevaisuus, toisen koiran ohittaminen, hihnakäyttäytyminen, nouto tms.
PDF-tiedostoPerustaidot kurssit 14.3.-18.4.2021 Kristel Riissanen Vantaa.pdf (176 kB)
Kurssilla harjoitetaan perusasioita, joiden avulla arki sujuu paremmin. Treenaamme häiriössä mm. kontaktia, rauhoittumista ja luoksetuloa sekä sujuvaa ja iloista yhteistyötä koiran ja ohjaajan välillä. Treenit ovat 4,5-7kk ja 7kk-1,5v ikäisille ja kesto on 5 kertaa. Treenipaikka on Agility Akatemian halli.
PDF-tiedostoBH-kurssi Noora Saarikko Vantaa.pdf (182 kB)
Harjoitellaan BH-kokeen eri osa-alueita, kuten seuraamista, henkilöryhmää, liikkeestä jääviä, luoksetuloa ja paikallaoloa. Viimeisellä kurssikerralla harjoitellaan kokeen kaupunkiosuutta varten.
PDF-tiedostoHajuerottelua yksilöopetuksena Noora Saarikko Nurmijärvi.pdf (159 kB)
Hajuerottelukurssilla koira opetetaan etsimään haluttua hajua. Hajuerottelu on helppo keino aktivoida koiraa, minkä lisäksi sitä voidaan hyödyntää eri harrastuksissa, kuten noseworkissa tai jäljestämisessä.

Verkko-ohjausta 2021

PDF-tiedostoPerustottelevaisuuden verkkokurssi 050421 esittelyteksti.pdf (136 kB)
HUHTIKUUSSA ALKAVA Viiden viikon verkkokurssi aloitteleville koirakoille perustottelevaisuudesta. Kurssilla harjoitellaan tärkeitä arjen perustaitoja - luo hyvän pohjan myös harrastuskoirille. Mukaan voi tulla jo pienen pennun kanssa.
PDF-tiedostoYksityiskoulutusta labradoreille verkossa Kristel Riissanen.pdf (208 kB)
Tarjolla ohjausta etänä - arjen sujumiseen liittyvään haasteeseen, perustaitojen opettamiseen tai uutta näkökulmaa edistyneemmillekin koirakoille. Etäopetukseen voit osallistua jo pienenkin pennun kanssa!
PDF-tiedostoPerustottelevaisuuden verkkokurssi.pdf (138 kB)
Viiden viikon verkkokurssi aloitteleville koirakoille perustottelevaisuudesta. Kurssilla harjoitellaan tärkeitä arjen perustaitoja - luo hyvän pohjan myös harrastuskoirille. Mukaan voi tulla jo pienen pennun kanssa.

Haluan saada sähköpostia uusista kursseista Pääkaupunkiseudulla.

Jedi paikallaoloa harjoittelemassa.