Kurssit

Hugo ja Huima. Kuvaaja Sonja Träsbäck

Labradorinnoutajakerho ry noudattaa toiminnassaan Kennelliiton laatimia toimintaohjeita. Jokainen kokeeseen, kilpailuun, testiin tai koulutukseen osallistuva henkilö osallistuu tapahtumaan omalla vastuullaan. Kennelliitto, tapahtuman järjestäjä, kokeen, kilpailun, testin tai koulutuksen toimihenkilöt tai ylituomari eivät ole vastuussa osallistujan mahdollisesta korona-altistumisesta tai koronaan sairastumisesta, eivätkä näistä aiheutuvista vahingoista.

Kennelliiton tiedotteen voit lukea tästä linkistä!

Tarjoamme mm. perustottelevaisuus-, harrastus- ja motivointi- sekä taipumuskokeeseen valmistavia kursseja ja luentoja. Kurssit täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Tältä sivulta löydät ajankohtaiset kurssit. Huomioithan, että kursseilla rokotukset tulee olla voimassa. Ilmoittaudu mukaan!

Järjestämme myös jonkin verran tapahtumia. Seuraa tapahtumatiedotteita ja tule mukaan.

Agilityn alkeiskurssilla ja pentuagilitykurssilla tutustutaan koiran motivointiin liittyviä asioihin, joten vaikka agility ei sinänsä kiinnostaisi, niin olet tervetullut tutustumaan, mitä agilitykursseillamme tehdään. Koulutus ja kurssit

Kysy myös peruutuspaikkoja kursseille!! Lisätietoja labbis.koulutus(at)gmail.com

Tapahtumat ja luennot 2021

PDF-tiedostoVerkkoluento Labradoripentu tulossa tai talossa Ulla Alhava 13.10.2021.pdf (207 kB)
Miten saada omasta koirasta yhteistyökykyinen perheenjäsen? Miten edetä pennun / nuoren koiran kanssa, jotta harrastaminen olisi mielekkäämpää? Miten rakentaa hyvää kontaktia ja parantaa yhteistyötä?

Koulutukset 2021

PDF-tiedostoPerustottelevaisuutta ja tokoa 18.10 ja 25.10.21 Kati Kekäläinen Helsinki.pdf (159 kB)
Perustottelevaisuuskurssi on tarkoitettu kaikille koirakoille iästä riippumatta. Kurssin tavoite on vahvistaa koirakon yhteistyötä ja auttaa ohjaajaa tulkitsemaan koiran signaaleja tietyissä tilanteissa. TOKO -kurssi on tarkoitettu koirakoille, jotka haluavat yhteisen kivan harrastuksen koiran kanssa sekä koirakoille, jotka tähtäävät kisakentille.
PDF-tiedostoJäljen jatkokurssi 16.10., 30.10. ja 13.11.21 Noora Saarikko Uusimaa.pdf (195 kB)
Jäljen jatkokurssi on tarkoitettu aiemmin alkeiskurssin käyneille tai muutoin jo jälkeä harrastaneille koirakoille. . Kurssilla lisätään haastetta jälkiharjoitteluun ja kurssi sopii sekä kokeisiin tähtääville että aktivointina jälkeä harrastaville koirakoille.
PDF-tiedostoHarrastuskoiran perusteet, tokon ja rally-tokon esittelyt 20.10.-10.11.21 Kati Kekäläinen Vantaa.pdf (144 kB)
Harrastuskoiran perusteet ja Tutustu tokoon ja rally-tokoon -kurssilla käydään kahdella ensimmäisellä kerralla läpi harrastuskoiran perusteita kuten odottaminen, luoksetulo, häiriössä toimiminen ja perusliikkeet. Seuraavina kertoina käydään läpi tokon sekä rally-tokon perusteita ja tutustutaan molemmissa lajeissa alokasluokan liikkeisiin. Kurssin tarkoituksena on antaa koirakolle hyvä pohja harrastuslajeihin ja mahdollisesti löytää mukava yhteinen harrastus koiran kanssa.
PDF-tiedostoTokokurssit perjantaisin Martta Peltoniemi Vantaa.pdf (185 kB)
Kurssi sopii niin aloittelijoille, kuin jo lähellä koetta oleville koirille. Harjoittelemme yksilöllisesti eri liikkeet, koirakon tarpeen mukaan voimme keskittyä myös vain tiettyisiin haastetta tuottaviin liikkeisiin kurssin aikana.
PDF-tiedostoArkitottelevaisuutta tiistaisin Senni Huotari Agility Akatemialla Vantaalla (1).pdf (276 kB)
Kurssilla ohjelmassa ohjaajalle ja koiralle mukavaa yhdessä tekemistä ja perustehtävien harjoittelua. Kurssi sopii kaiken ikäisille koirille aktivoinniksi ja häiriössä työskentelyn harjoittelemiseksi.
PDF-tiedostoToko ALO-AVO tiistaisin Senni Huotari Vantaa.pdf (213 kB)
Käydään kurssilla läpi TOKO ALO ja AVO luokan liikkeitä ja liikkeen osia. Kurssi sopii kaiken ikäisille koirille taitotasoltaan alkeis-ALO luokassa startannut.
PDF-tiedostoKontakti ja maltti-illat 27.10. ja 4.11.2021 Kristel Riissanen Espoo.pdf (154 kB)
Yksittäinen kurssikerta, jolla treenataan kontaktia häiriössä muiden koirien kanssa. Opetellaan myös keinoja, joiden avulla malttia voi harjoitella oman koiran kanssa kotona.
PDF-tiedostoKoiran kehonhallinnan treeni 5.12.2021 Niina Sorvari Espoo.pdf (179 kB)
Tokotassut-treeni alkulämmittelyn jälkeen tehdään eläinfysioterapian maailmasta tulevia jumppaliikkeitä erilaisten välineiden avulla. Lopuksi verrytellään ja venytellään kevyesti.
PDF-tiedostoKoiran fyysisestä kunnosta huolehtiminen su 7.11 ja 21.11.21. Helena Tiainen Espoo.pdf (150 kB)
Käytännönläheinen työpaja, jossa käydään läpi, miten omistajan tulee huomioida koiran arjessa liikunnan määrää ja laatua. Opetellaan havainnoimaan oman koiran liikkumista ja opetellaan käymään oman koiran lihaksisto läpi.

Haluan saada sähköpostia uusista kursseista Pääkaupunkiseudulla.

Jedi paikallaoloa harjoittelemassa.