Kurssit

Hugo ja Huima. Kuvaaja Sonja Träsbäck

Tarjoamme mm. perustottelevaisuus-, harrastus- ja motivointi- sekä taipumuskokeeseen valmistavia kursseja ja luentoja. Kurssit täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Tältä sivulta löydät ajankohtaiset kurssit. Huomioithan, että kursseilla rokotukset tulee olla voimassa. Ilmoittaudu mukaan!

Järjestämme myös jonkin verran tapahtumia. Seuraa tapahtumatiedotteita ja tule mukaan.

Agilityn alkeiskurssilla ja pentuagilitykurssilla tutustutaan koiran motivointiin liittyviä asioihin, joten vaikka agility ei sinänsä kiinnostaisi, niin olet tervetullut tutustumaan, mitä agilitykursseillamme tehdään. Koulutus ja kurssit

Kysy myös peruutuspaikkoja kursseille!! Lisätietoja labbis.agility@gmail.com

Luennot ja keskustelutilaisuudet 2019

PDF-tiedostoLabradori riistatyössä 6.8.2019 Juhani Laitinen Vantaa.pdf (129 kB)
Juhani Laitinen kertoo, millaisissa erilaisissa tilanteissa Riistanhoitoyhdistys käyttää ja tarvitsee hallinnassa olevien koirien apua. Saamme tilaisuuteen mukaan Lauri Seppäsen, hän on labradorilla metsästävä alueen Metsästysseuran jäsen.
PDF-tiedostoLuento Labradoripentu tulossa tai talossa Ulla Alhava 11.6.2019 Vantaa.pdf (396 kB)
Luento- ja keskustelutilaisuus on Kaiun majalla Vantaalla. Sinne ovat tervetulleita kaikki pennun hankintaa suunnittelevat, pennun ja/tai aikuisen koiran omistajat. Aiheena: Miten saada omasta koirasta yhteistyökykyinen perheenjäsen? - Miten edetä pennun / nuoren koiran kanssa, jotta harrastaminen olisi mielekkäämpää? - Miten rakentaa hyvää kontaktia ja parantaa yhteistyötä?
PDF-tiedostoLuento Pelastuskoiratoiminnasta 12.6 Noora Saarikko Vantaa.pdf (166 kB)
Pelastuskoira on todellinen työkoira, joka auttaa etsimään kadonneita henkilöitä tositilanteissa viranomaisten apuna. Koirat ovat viranomaistarkastettuja ja hyväksyttyjä tehtävään. Kannattaa tulla ehdottomasti kuuntelemaan, vaikka ei itse ryhtyisikään harrastajaksi. Etsiminen on koiralle mieluisaa toimintaa ja aktivointia, joten tämä on hyvä harrastus vaikka ei tähtäisikään hälytysryhmään asti.
PDF-tiedostoTaipumuskoeluento ja hallintakoulutus 14.8.2019 Ulla Pihlaja.pdf (55 kB)
Yhdistetty luento taipumuskokeesta ja hallintaharjoitukset koulutuspäivä on keskiviikkona 14.8. klo 18-20.30 Pohjois-Espoossa. Luennolla käydään läpi taipumuskoesäännöt ja testin kulku sekä taipumuskokeessa vaadittavat taidot. Mitä olisi hyvä harjoitella ennen taipumuskoekurssia?

Perustottelevaisuus- ja taipumuskokeeseen valmistavat kurssit 2019

PDF-tiedostoPentukurssi 7.-28.8.2019 Noora Saarikko Vantaa.pdf (184 kB)
Kurssilla vahvistetaan koiran ja ohjaajan yhteistyötä ja kontaktia, sekä harjoitellaan erilaisia arjessa tarvittavia perustaitoja kuten luoksetuloa, hihnassa kulkemista, luopumista sekä odottamista. Lisäksi harjoitellaan harrastuslajien pohjataitoja, kuten sivulle tuloa sekä noutoa ja luovutusta. Kurssi on tarkoitettu rokotetuille, alle vuoden ikäisille koirille.
PDF-tiedostoHakukurssi 7.-28.8.2019 Noora Saarikko Vantaa.pdf (151 kB)
Hakukurssilla harjoitellaan ihmisen etsimistä ilmavainuisesti. Kurssille osallistuville koirakoille ei ole pohjataitovaatimuksia, ja kurssi sopii mainiosti esimerkiksi pelastuskoiratoiminnasta kiinnostuneille. Kurssi on Kaiun majan läheisyydessä.
PDF-tiedostoPerustottelevaisuutta Johanna Heiskanen 5.-26.9 Kirkkonummi.pdf (170 kB)
Lämminhenkisellä kurssilla harjoitellaan arjen perustaitoja. Keskeisinä teemoina ovat ainakin kontakti, luoksetulo, paikallaolo sekä toisten koirien ohittaminen ja häiriön alla työskentely. Harjoitellaan myös perusliikkeitä kuten istuminen, maahanmeno sekä perusasentoon ohjaaminen.
PDF-tiedostoPeruskoulutuskurssi 5.8.-26.8 Espoo Ulla Pihlaja.pdf (11 kB)
Kurssi on tarkoitettu pennuille iältään 7-12kk. Kurssilla keskitytään kontaktiin ja yhteistyöhön. Harjoittelemme mm. luoksetuloa, seuraamista, ohittamista ja malttia. Harjoittelemme damin kantamista, damin luovutusta käteen ja noutoja koirakon tason mukaan. Myös laukauksiin totuttelua ja taippaririistaan tutustumista.
PDF-tiedostoPentukurssi 5.8.-26.8 Espoo Ulla Pihlaja.pdf (11 kB)
Kurssilla keskitytään kontaktiin ja yhteistyöhön. Harjoittelemme mm. luoksetuloa, luoksepäästävyyttä, ohittamista ja malttia. Tutustumme myös noutokoulutuksen alkeisiin. Myös laukauksiin totuttelua ja taippaririistaan tutustumista.
PDF-tiedostoTaipparikurssi Sorsa 21.8.-4.9.2019 Ulla Pihlaja.pdf (398 kB)
Taipparikurssi antaa koiran ohjaajalle valmiudet harjoitella metsästystilanteissa tarvittavia taitoja ja valmistautua taipumuskokeeseen. Maastokoulutukset Pohjois-Espoossa. Tarkempi osoite ilmoitetaan kurssille osallistuville maksupostissa.

Haluan saada sähköpostia uusista kursseista.

Jedi paikallaoloa harjoittelemassa.