Kurssit

Hugo ja Huima. Kuvaaja Sonja Träsbäck

Tarjoamme mm. perustottelevaisuus-, harrastus- ja motivointi- sekä taipumuskokeeseen valmistavia kursseja ja luentoja. Kurssit täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Tältä sivulta löydät ajankohtaiset kurssit. Huomioithan, että kursseilla rokotukset tulee olla voimassa. Ilmoittaudu mukaan!

Järjestämme myös jonkin verran tapahtumia. Seuraa tapahtumatiedotteita ja tule mukaan.

Agilityn alkeiskurssilla ja pentuagilitykurssilla tutustutaan koiran motivointiin liittyviä asioihin, joten vaikka agility ei sinänsä kiinnostaisi, niin olet tervetullut tutustumaan, mitä agilitykursseillamme tehdään. Koulutus ja kurssit

Kysy myös peruutuspaikkoja kursseille!! Lisätietoja labbis.agility@gmail.com

Kurssit talvi 2020

PDF-tiedostoHajukurssi_Hormila_2020.pdf (49 kB)
3 kerran hajuerottelukurssi tammi-helmikuussa 2020, kouluttajana Ilkka Hormila.
PDF-tiedostoLuento Pelastuskoiratoiminnasta 16.1.2020 Marjo Paavilainen Espoo.pdf (184 kB)
Luennolle ovat tervetulleita kaikki pelastuskoiratoiminnasta kiinnostuneet. Luennolla käsitellään pelastuskoiratoiminnan pääpiirteitä Pelastuskoiraliiton näkökulmasta. Nenän käyttö ja etsiminen on koiralle mieluisaa toimintaa ja aktivointia, joten tämä on hyvä harrastus, vaikka ei tähtäisikään lajissa tositoimiin saakka. Labradori on monipuolinen harrastuskoira, joka sopii moneen lajiin. Sosiaalisen luonteen ja kestävyyden johdosta se on erinomainen pelastuskoira.

Perustottelevaisuus- ja taipumuskokeeseen valmistavat kurssit 2020

PDF-tiedostoHallinta- ja noutokoulutus yli 1-v ikäisille Ulla Pihlaja tammikuu 2020.pdf (80 kB)
Kurssilla keskitytään metsästyksessä ja metsästyskokeissa vaadittavaan hallintaan ja noutokoulutukseen. Osallistuvien koirien oltava vähintää 12 kk. Kurssille otetaan max. 7 koirakkoa.
PDF-tiedostoPeruskoulutus- ja noutokurssi yli 8kk ikäisille Ulla Pihlaja tammikuu 2020.pdf (80 kB)
Kurssilla keskitytään kontaktiin, toisen koiran ohittamiseen, seuraamiseen, paikalla oloon ja yksilöllisesti noudon alkeisiin. Osallistuvien koirien oltava vähintään 8 kk. Kurssille otetaan max. 7 koirakkoa.

Luennot ja keskustelutilaisuudet 2019

PDF-tiedostoLuento Labradoripennun ensimmäinen vuosi eläinlääkäri Minna Rinkinen 24.11.2019 Vantaa.pdf (235 kB)
Luennolla käsiteltäviä aiheita ovat mm. terve pentu ja pennun kehitys, vammat ja sairaudet, pennun terveystarkastus, tutkiminen ja käsittely, rokotukset ja madotukset. Luennolla on mukana mallipentu. Luento on ilmainen kerhon jäsenille.
PDF-tiedostoLuento Iloa ja rentoutta kisaamiseen ja näyttelyihin 28.11.2019 Päivi Elovaara Espoo.pdf (369 kB)
Luento kisa- ja näyttelyjännityksen hallintaan ja positiivisten tunnetilojen luomiseen. Luennoija Päivi Elovaara. Luento sopii kaikille, jotka haluavat saada helpotusta kisa- tai näyttelyjännitykseen sekä löytää uutta iloa, rentoutta ja onnistumisia koiraharrastukseen.
PDF-tiedostoLuento Labradoripentu tulossa tai talossa Ulla Alhava 10.12.2019 Espoo.pdf (217 kB)
Luentopaikka muuttuntu ja se on Kaiun maja Vantaa. Luennolle ovat tervetulleita kaikki pennun hankintaa suunnittelevat, pennun ja/tai aikuisen koiran omistajat. Aiheena: Miten saada omasta koirasta yhteistyökykyinen perheenjäsen? - Miten edetä pennun / nuoren koiran kanssa, jotta harrastaminen olisi mielekkäämpää? - Miten rakentaa hyvää kontaktia ja parantaa yhteistyötä?

Perustottelevaisuus- ja taipumuskokeeseen valmistavat kurssit 2019

PDF-tiedostoPentukurssi -maltilla alkuun 2.-16.12.2019 Ulla Pihlaja Espoo.pdf (11 kB)
Maanantaisin 2.12.19 alkaen kaksi kurssia klo 18-19 ja klo 19-20. Kurssilla harjoitellaan mm. kontaktia, sivulle tuloa, lelun luovuttamista, leikkiä ja rauhoittumista.
PDF-tiedostoHallinta- ja kontaktikoulutus sekä Naksutinkoulutusta 1.-15.12.2019 Noora Saarikko Espoo.pdf (189 kB)
Kurssilla harjoitellaan eri harrastuksissa tarvittavia pohjataitoja sekä arjessa tarvittavaa perustottelevaisuutta. Treenataan mm. kontaktia koiran ja ohjaajan välillä, eri asentoja, luopumista ja odottamista, paikallaoloa ja hihnassa kulkemista. Kurssille ei ole pohjataitovaatimuksia ja osallistua voi minkä tahansa ikäisen koiran kanssa. Naksutinkoulutus on koulutusmetodi, jossa koiran käytöstä muokataan vahvistamalla sen oikeaa käytöstä. Naksuttimen avulla palkkion ajoitus saadaan paremmaksi pelkästään namilla palkkaamiseen verrattuna.
PDF-tiedostoPerustottelevaisuuskurssit Anni Peltoniemi Vantaa.pdf (283 kB)
Sunnuntaisin 3.-24.11. ja 1.-15.12.2019 Vantaalla. Kurssilla harjoitellaan perustottelevaisuutta, joka on hyödyksi arkielämän tilanteissa ja luo pohjan jatkokoulutukselle. Kurssien keskeisimpiä teemoja on koiran hallinta ja kontakti koiran ja sen ohjaajan välillä. Lisäksi kurssilla käydään läpi perusliikkeistä ainakin istuminen, maahan meno, sivulle tulo ja luokse tulo. Kurssilla harjoitellaan myös muiden koirien ohittamista ja tehdään häiriötreenejä. Harjoitteet suunnitellaan eriyttävästi niin, että kullekin koirakolle on tasonsa mukaista haastetta. Kurssi soveltuu kaiken ikäisille koirakoille (rokotusten on oltava voimassa).

Haluan saada sähköpostia uusista kursseista Pääkaupunkiseudulla.

Jedi paikallaoloa harjoittelemassa.