Kurssit

Hugo ja Huima. Kuvaaja Sonja Träsbäck

Labradorinnoutajakerho ry noudattaa toiminnassaan Kennelliiton laatimia toimintaohjeita. Jokainen kokeeseen, kilpailuun, testiin tai koulutukseen osallistuva henkilö osallistuu tapahtumaan omalla vastuullaan. Kennelliitto, tapahtuman järjestäjä, kokeen, kilpailun, testin tai koulutuksen toimihenkilöt tai ylituomari eivät ole vastuussa osallistujan mahdollisesta korona-altistumisesta tai koronaan sairastumisesta, eivätkä näistä aiheutuvista vahingoista.

Kennelliiton tiedotteen voit lukea tästä linkistä!

Tarjoamme mm. perustottelevaisuus-, harrastus- ja motivointi- sekä taipumuskokeeseen valmistavia kursseja ja luentoja. Kurssit täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Tältä sivulta löydät ajankohtaiset kurssit. Huomioithan, että kursseilla rokotukset tulee olla voimassa. Ilmoittaudu mukaan!

Järjestämme myös jonkin verran tapahtumia. Seuraa tapahtumatiedotteita ja tule mukaan.

Agilityn alkeiskurssilla ja pentuagilitykurssilla tutustutaan koiran motivointiin liittyviä asioihin, joten vaikka agility ei sinänsä kiinnostaisi, niin olet tervetullut tutustumaan, mitä agilitykursseillamme tehdään. Koulutus ja kurssit

Kysy myös peruutuspaikkoja kursseille!! Lisätietoja labbis.koulutus(at)gmail.com

Tapahtumat ja luennot 2021

PDF-tiedostoVerkkoluento Labradoripentu tulossa tai talossa Ulla Alhava 11.8.2021.pdf (207 kB)
Miten saada omasta koirasta yhteistyökykyinen perheenjäsen? Miten edetä pennun / nuoren koiran kanssa, jotta harrastaminen olisi mielekkäämpää? Miten rakentaa hyvää kontaktia ja parantaa yhteistyötä?

Koulutukset 2021

PDF-tiedostoArkitottelevaisuutta pennuille ja aikuisille Laura Kurimo Espoo.pdf (169 kB)
Kursseilla harjoitellaan peruskäskyjä ja iloista yhdessä tekemistä. Kaiken ikäiset koirakot ovat tervetulleita. Kaksi 5 kerran kurssia elo-syyskuu ja syys-lokakuu Espoon Puolarmetsässä.
PDF-tiedostoPerustaidot kurssit 5.-26.9.2021 Kristel Riissanen Vantaa.pdf (175 kB)
Perustaidot haltuun kurssilla sunnuntaisin 5.-26.9.21 harjoitetaan perusasioita, joiden avulla arki sujuu paremmin, kertoo kouluttaja Kristel Riissanen. Kurssilla treenataan mm. kontaktia, rauhoittumista ja luoksetuloa sekä sujuvaa ja iloista yhteistyötä koiran ja ohjaajan välillä. Kurssin tehtävissä huomioidaan koirakkojen toiveet ja taso.
PDF-tiedostoTaipparikurssi Varis 16.8.-30.8.2021 Ulla Pihlaja Pohjois Espoo.pdf (423 kB)
Taipparikurssi antaa koiran ohjaajalle valmiudet harjoitella metsästystilanteissa tarvittavia taitoja ja valmistautua taipumuskokeeseen. Kurssin maasto-osiot pidetään Pohjois-Espoossa. Maastokoulutuksessa käytetään joka kerta riistaa. Käytettävät riistat ovat varis, fasaani, lokki, sorsa ja kani. Kurssilla osallistujat jaetaan pareihin, joiden treeniaika on yhteensä 1 h 20 minuuttia. Kurssille tulon edellytyksenä, että kurssilainen on osallistunut taipumuskoe luennolle.
PDF-tiedostoYksityiskoulutusta labradoreille pääkaupunkiseudulla Kristel Riissanen.pdf (222 kB)
Kaipaatko neuvoja pennun kanssa arjessa? Toivotko apuja perusasioiden opettamiseen? Vetääkö koirasi hihnassa tai onko koirallasi vaikeaa rauhoittua uusissa tilanteissa?
PDF-tiedostoTokokurssit perjantaisin Martta Peltoniemi Vantaa.pdf (185 kB)
Kurssi sopii niin aloittelijoille, kuin jo lähellä koetta oleville koirille. Harjoittelemme yksilöllisesti eri liikkeet, koirakon tarpeen mukaan voimme keskittyä myös vain tiettyisiin haastetta tuottaviin liikkeisiin kurssin aikana.

Verkko-ohjausta 2021

PDF-tiedostoYksityiskoulutusta labradoreille verkossa Kristel Riissanen.pdf (208 kB)
Tarjolla ohjausta etänä - arjen sujumiseen liittyvään haasteeseen, perustaitojen opettamiseen tai uutta näkökulmaa edistyneemmillekin koirakoille. Etäopetukseen voit osallistua jo pienenkin pennun kanssa!

Haluan saada sähköpostia uusista kursseista Pääkaupunkiseudulla.

Jedi paikallaoloa harjoittelemassa.