Kurssit

Hugo ja Huima. Kuvaaja Sonja Träsbäck

Tarjoamme mm. perustottelevaisuus-, harrastus- ja motivointi- sekä taipumuskokeeseen valmistavia kursseja ja luentoja. Kurssit täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Tältä sivulta löydät ajankohtaiset kurssit. Huomioithan, että kursseilla rokotukset tulee olla voimassa. Ilmoittaudu mukaan!

Järjestämme myös jonkin verran tapahtumia. Seuraa tapahtumatiedotteita ja tule mukaan.

Agilityn alkeiskurssilla ja pentuagilitykurssilla tutustutaan koiran motivointiin liittyviä asioihin, joten vaikka agility ei sinänsä kiinnostaisi, niin olet tervetullut tutustumaan, mitä agilitykursseillamme tehdään. Koulutus ja kurssit

Kysy myös peruutuspaikkoja kursseille!! Lisätietoja labbis.peruskoulutus@gmail.com

Luennot ja keskustelutilaisuudet 2019

PDF-tiedostoLuento Labradoripentu tulossa tai talossa Ulla Alhava 28.4.2019 Järvenpää.pdf (404 kB)
Luento- ja keskustelutilaisuus on sunnuntaina klo 15-17 Järvenpäässä. Sinne ovat tervetulleita kaikki pennun hankintaa suunnittelevat, pennun ja/tai aikuisen koiran omistajat. Aiheena: Miten saada omasta koirasta yhteistyökykyinen perheenjäsen? - Miten edetä pennun / nuoren koiran kanssa, jotta harrastaminen olisi mielekkäämpää? - Miten rakentaa hyvää kontaktia ja parantaa yhteistyötä?
PDF-tiedostoLuento Mitä noutajalta vaaditaan taipumuskokeessa Ulla Pihlaja 9.5.2019 Espoo (1).pdf (92 kB)
Luento on torstaina 9.5.2019 klo 18-20 Espoossa Marketanpuistossa. Käydään läpi koesäännöt ja testin kulku, vaadittavat taidot ja noudon alkeet.

Perustottelevaisuus- ja taipumuskokeeseen valmistavat kurssit 2019

PDF-tiedostoPerustottelevaisuusjatkokurssi Anni Peltoniemi Vantaa 28.4-26.5.2019.pdf (295 kB)
Perustottelevaisuusjatkokurssi sunnuntaisin 28.4-26.5 Vantaalla Kaiun majan piha-alueella. Kouluttajana Anni Peltoniemi. Kurssien keskeisimpiä teemoja ovat koiran hallinta ja kontakti koiran ja sen ohjaajan välillä. Lisäksi kurssilla käydään läpi perusliikkeistä ainakin istuminen, maahan meno, sivulle tulo ja luokse tulo. Kursseilla harjoitellaan myös muiden koirien ohittamista ja tehdään häiriötreenejä. Harjoitteet suunnitellaan eriyttävästi niin, että kullekin koirakolle on tasonsa mukaista haastetta. Kurssit soveltuvat kaiken ikäisille koirakoille (rokotusten on oltava voimassa).
PDF-tiedostoPerustottelevaisuutta Johanna Heiskanen 9.-23.5 Kirkkonummi.pdf (170 kB)
Lämminhenkisellä kurssilla harjoitellaan arjen perustaitoja. Keskeisinä teemoina ovat ainakin kontakti, luoksetulo, paikallaolo sekä toisten koirien ohittaminen ja häiriön alla työskentely.
PDF-tiedostoPäiväkursseja hallinnasta 25.4 ja 9.-23.5.2019 Noora Saarikko Vantaa.pdf (190 kB)
Perustottelevaisuutta:Kurssilla harjoitellaan mm. arjessa tarvittavaa perustottelevaisuutta. Nomehallittavuutta: Kurssilla harjoitellaan mm. rodunomaisissa kokeissa tarvittavaa hallittavuutta, kuten malttia, paikallaoloa, seuraamista ja luokse tuloa erilaisissa häiriöissä. Pentukurssi: Kurssilla harjoitellaan mm. perustaitoja kuten hihnassa kulkemista, odottamista sekä eri asentoja
PDF-tiedostoTaipparikurssi Pupu Ulla Pihlaja 25.4.-13.5.2019 Espoo.pdf (262 kB)
Taipparikurssi antaa koiran ohjaajalle valmiudet harjoitella metsästystilanteissa tarvittavia taitoja ja valmistautua taipumuskokeeseen.
PDF-tiedostoHajuerottelukurssi 25.4 ja 9.-30.5.2019 Mariel Alin Vantaa.pdf (229 kB)
Kurssilla on 3 ryhmää ja siellä harjoitellaan valitun hajun tunnistamista, erottelua ja ilmaisua positiivisessa ilmapiirissä. Harjoitukset järjestetään aina jokaisen tasolle sopiviksi, voit olla vasta-alkaja tai kokenut harrastaja. Kouluttaja Mariel Alin. Koulutus on Vantaalla.
PDF-tiedostoOhituskoulu 13.5 ja 27.5 Johanna Heiskanen Kirkkonummi.pdf (251 kB)
Ohituskoulun tarkoituksena on tarjota avaimet kaikenikäisille koirakoille sujuviin ja mukaviin ohitustilanteisiin sekä myös kohtaamisiin arkielämässä. Harjoittelemme toisten koirien ohittamista, rauhallista kohtaamista sekä hihnakäytöstä.
PDF-tiedostoTaipparikurssi Fasaani 15.5.-5.6.2019.pdf (237 kB)
Taipparikurssi antaa koiran ohjaajalle valmiudet harjoitella metsästystilanteissa tarvittavia taitoja ja valmistautua taipumuskokeeseen. Maastokoulutuksessa käytetään joka kerran riistaa. Koulutus Sipoossa ja Espoossa, kouluttajana Ulla Pihlaja.
PDF-tiedostoPerustottelevaisuuskurssit Minttu Mantere Vantaa toukokuu 2019.pdf (332 kB)
Perustottelevaisuuskursseja sunnuntaisin Vantaalla Heurekan parkkialueella. Kouluttajana Minttu Mantere. Kurssien keskeisimpiä teemoja ovat koiran hallinta ja kontakti koiran ja sen ohjaajan välillä. Lisäksi kurssilla käydään läpi perusliikkeistä ainakin istuminen, maahan meno, sivulle tulo ja luokse tulo. Kursseilla harjoitellaan myös muiden koirien ohittamista ja tehdään häiriötreenejä. Harjoitteet suunnitellaan eriyttävästi niin, että kullekin koirakolle on tasonsa mukaista haastetta. Kurssit soveltuvat kaiken ikäisille koirakoille (rokotusten on oltava voimassa).
PDF-tiedostoTaipparikurssi Lokki 13.5.-10.6.2019 Espoo.pdf (190 kB)
Taipparikurssi antaa koiran ohjaajalle valmiudet harjoitella metsästystilanteissa tarvittavia taitoja ja valmistautua taipumuskokeese. Kouluttajana Ulla Pihlaja. Maastokoulutuksessa käytetään joka kerta riistaa.

Haluan saada sähköpostia uusista kursseista.

Jedi paikallaoloa harjoittelemassa.