Hyvä kontakti -treenikerta 19.9.Helsinki ulkona

Aika: 19.9.2022 klo 18:00 - 20:00
Paikka: Malminkartanon Sirkuskenttä

Hyvä kontakti -treenikerta maanantaina 19.9.2022 ulkona Helsingissä Malminkartanon Sirkuskentällä. Kouluttajana Kristel Riissanen.

 

Katkeaako yhteys koiraan ulkona tai häiriössä? Miten toimia yhdessä koiran kanssa, kun maailma vie mukanaan ja kierrokset ovat korkealla?

Yksittäinen kurssikerta, jolla sekä treenataan iloista kontaktia häiriössä muiden koirien kanssa että opetellaan konkreettisia keinoja, joiden avulla hyvää kontaktia voi parantaa oman koiran kanssa kotona.  Kaikenikäiset koirat tervetulleita – pyritään yksilöimään tehtäviä iän ja osaamistason mukaan.

Huom! Remmissä aggressiivisesti toisiin koiriin suhtautuville tai erittäin aroille koirille suositellaan ensin yksityisohjausta tai -konsultaatiota, ennen ryhmäopetukseen osallistumista.

 

Tunnille otetaan 5 koirakkoa.

Koulutuksen hinta:  18,00€ jäsen ja 20,00€ ei-jäsen

Rokotukset tulee olla kunnossa varoaikoineen.

Kontakti ja maltti -treenikerta              

  1. Ryhmä 1 klo 18.00 – 19.00
  2. Ryhmä 2 klo 19.00 – 20.00

 

Treenipaikka on Malminkartanon Sirkuskenttä, Helsinki https://goo.gl/maps/QBJf3DGRvqaugW4w5

Ilmoittautumaan pääsee tästä: https://labradori.doggso.com/fi/koulutus/perustottelevaisuus-ja-hallinta-yksittaiset-treenikerrat-helsinki-ulkokentalla

Tärkeää! Jäsenet osallistuvat kursseille omalla vastuulla, tietoisena koronan aiheuttamista riskeistä sekä sitoutuen itse toimimaan vastuullisesti ja turvaväleistä huolehtimalla.

Liitteet