Kiinnostaako raunioetsintä?

Aika: 19.11.2022 klo 16:00 - 18:00
Paikka: Herttoniemen rauniorata, Helsinki

Nyt mahdollista tutustua rauniotoimintaan Helsingissä 19.11.2022 - kouluttajana Anna-Mari (Ammi) Matikainen

Raunioetsintä tarjoaa koiralle mielekästä tekemistä ja on mielenkiintoinen harrastus. Ohjaajat paitsi ohjaavat omaa koiraansa, toimivat toisten koirien maalihenkilöinä saaden näin oman osuutensa ulkoilusta, kiipeilystä ja muusta kuntoilusta, sosiaalista kanssakäymistä unohtamatta.

Tutustumiskerran harjoituspaikka on Helsingissä Herttoniemen rauniorata, joka on tarkoitukseen rakennettu harjoitus- ja koealue. Alue sisältää erilaisia rakennelmia, jotka koostuvat muun muassa rakennusjätteestä tehdyistä rauniokasoista, kaivannoista, kaivonrenkaista tehdyistä tunneleista ja betonisista tai puisista seinämistä. Lisäksi alueella on tiilimurskaa, raudoitusputkia, sähköjohtoja, tikkaita, liikkuvia ja peltisiä alustoja sekä muita mahdollisia koiralle vaativia alustoja.

Raunioilla koiran tehtävänä on käydä etsittävä alue tarkasti ja järjestelmällisesti läpi ja etsiä maalihenkilöät ilmavainun avulla, mutta tutustumiskerralla harjoitukset toteutetaan jokaisen koirakon iän ja tason mukaan.

Varusteet:

- Ohjaajalle säänmukainen likaantumisen sietävät vaatteet, tukevat jalkineet, käsineet ja kypärä (pyöräilykypäräkin käy) jos on. Alueella on muutama kypärä lainattavaksi.

- Koiralle paljon käsin syöteltäviä nameja ja palkkiopurkkeja, juoma-astia ja vettä. Radalla koira liikkuu ilman pantaa tai valjaita.

Tutustumiskerta 19.11.2022 klo 16.00 (kesto 1-2 h) hinta 18 € jäsen ja ei jäsenet 20 €.

Mukaan mahtuu 8 koirkkoa.

Rokotusten oltava kunnossa.

Ilmoittautuminen: https://labradori.doggso.com/fi/koulutus/raunioetsinta