Tutustu Tokoon ja Rally-tokoon Kati Kekäläinen Vantaa

Aika: 2.2.2023 klo 18:00
Paikka: Agility Akatemia

TOKO (Tottelevaisuuskoulutus) on laji, joka pohjautuu koiran ja ohjaajan yhteistyöhön erilaisten liikkeiden suorituksessa. Luokkia tokossa on neljä ja liikkeiden haastavuus muuttuu luokkien mukaan.

”Tutustu tokoon” -kurssi on yhden kerran kurssi, jolla käydään läpi tokon alo -luokan liikkeitä. Kurssikerran tarkoituksena on antaa koirakolle tietoa tokon perusteista ja mahdollisesti löytää mukava yhteinen harrastus koiran kanssa.

Liikkeitä käydään läpi koirakko kerrallaan, joten liikkeiden ohjaukset pystytään toteuttaman jokaisen koirakon tason ja toiveen mukaisesta. Kurssit soveltuvat kaiken ikäisille koirakoille (rokotusten on oltava voimassa).

Treenikerran hinta: jäsenille 24,00 euroa ja ei-jäsenille 26,00 euroa

Yksittäisiä treenikertoja järjestetään helmikuussa alla olevina päivinä. Sisältö on molempina päivinä sama. Kerralle otetaan max. 5 koirakkoa.

Kouluttajana Kati Kekäläinen

Torstaina       

  • 2.2.2023        klo 19.00 – 20.00
  • 23.2.2023      klo 19.00 – 20.00

Rally-toko koostuu rally-toko radasta, joka muodostuu erilaisista tehtävä kylteistä. Rally-tokossa yhdistetään tehtäviä muista harrastuslajeista kuten koiratanssi ja toko. Luokkia rally-tokossa on neljä ja liikkeiden haastavuus muuttuu luokkien mukaan. Rally-tokossa koiraa saa ohjata käsimerkein, sekä suullisin käskyin ja koiraa saa myös kisatilanteessa kannustaa suullisesti. Rally-toko pohjautuu koiran ja ohjaajan iloiseen yhteistyöhön.

Tutustu rally-tokoon” -kurssi on yhden kerran kurssi, jolla käydään läpi rally-tokon perusteita ja muutamia rally-tokon alo -luokan liikkeitä. Kurssikerran tarkoituksena on antaa koirakolle tietoa rally-tokon perusteista ja mahdollisesti löytää mukava yhteinen harrastus koiran kanssa.

Liikkeitä käydään läpi koirakko kerrallaan, joten liikkeiden ohjaukset pystytään toteuttaman jokaisen koirakon tason ja toiveen mukaisesta. Kurssit soveltuvat kaiken ikäisille koirakoille (rokotusten on oltava voimassa).

Yksittäisiä treenikertoja järjestetään helmikuussa alla olevina päivinä. Sisältö on molempina päivinä sama. Kerralle otetaan max. 5 koirakkoa.

Kouluttajana Kati Kekäläinen

Torstaina      

  • 2.2.2023        klo 18-19
  • 23.2.2023      klo 18-19

Treenien hinnat: jäsenille 24,00 euroa ja ei-jäsenille 26,00 euroa.

Ilmoittautumaan ja maksamaan pääset tästä: https://labradori.doggso.com/fi/koulutus/rally-toko-yksittaiset-treenikerrat-vantaa

Treenipaikka Agility Akatemian hallilla, keskikenttä, os. Ruusumäenkuja 5B, 01730 Vantaa http://agilityakatemia.info/halli/

Liitteet