Labradorilehden aikataulu 2024

Nro 1/2024 – ilmestyy 15.03. – aineistopäivä 02.02.
Nro 2/2024 – ilmestyy 14.06. – aineistopäivä 26.04.
Nro 3/2024 – ilmestyy 04.10. – aineistopäivä 23.08.
Nro 4/2024 – ilmestyy 13.12. – aineistopäivä 31.10.

Lehti

"Labradori" on rotujärjestömme jäsenlehti, joka ilmestyy 4 kertaa vuodessa. Lehti on 4-värinen, A4 kokoinen julkaisu. Labradori-lehti toimii www-sivujen ohella kerhon virallisena tiedotuskanavana.

Jäsenlehti postitetaan kaikille jäsenille lehden ilmestyttyä. Jäsenrekisteriä hoitaa jäsensihteeri, johon voi ottaa yhteyttä esim. jos lehden ilmestymisessä on ollut ongelmia. Osoitteenmuutokset voi ilmoittaa jäsensihteerille osoitteenmuutoslomakkeella.

"Labradori" on monipuolinen rotuharrastajia palveleva lehti. Se sisältää mm. koe- ja näyttelytuloksia, ajankohtaista jalostustietoa, sekä paljon uutisia kotimaasta ja maailmalta. Julkaisemme myös pakinoita ja muita juttuja labradorinnoutajista ja niiden kanssa harrastamisesta.

Julkaisemme lehdessä myös palstaa uusista valioista. Valiopalstalle voi lähettää kuvan ja tiedot valioituneesta koirasta. Kuvat julkaistaan 4-värikuvina. Valiopalsta on ilmainen.

Julkaisemme myös näyttelytuloksia lehdessämme. Näyttelytulokset + kuvat (ROP-, VSP-, SERT- ja CACIB -koirista) voit lähettää sähköpostiin naytuloslabbis(at)gmail.com.

"Labradori" on kaikkien Labradorinnoutajakerhon jäsenten yhteinen lehti. Jokaisen lehden tekemiseen osallistuu kymmeniä labradorinomistajia ja –harrastajia, jotka jutuillaan, tuloskertomuksillaan, ilmoituksillaan antavat panoksensa lehden sisällölliseen antiin. Kerhon jäsenten osallistuminen lehden sisällön tuottamiseen onkin tärkeää - vain niin saamme lehteen mahdollisimman monipuolista luettavaa ja tavoitamme parhaiten laajan harrastajakuntamme. Ideoita, kuvia, mielipiteitä ja juttuja voi lähettää toimitukseen omalla nimellään.

Parantaaksemme jatkuvasti lehteämme, palautteen saaminen on tärkeää. Palautetta voi antaa suoraan toimitukseemme.

Ota yhteyttä!

Materiaalien lähetys lehteen

labradorilehti(at)gmail.com


Näyttelytulokset ja valioilmoitukset lehteen

Pia Poikajärvi

naytuloslabbis(at)gmail.com 

Osoitteenmuutokset!

Osoitteesi muuttuessa ole hyvä ja täytä osoitteenmuutoslomake.

Labadori-lehti toimitetaan jäsenmaksun maksaneille jäsenille. Mikäli maksu ei ole kirjautunut lehden painopäivään mennessä, lehteä ei toimiteta, joten huolehdithan maksun eräpäivään mennessä! Mikäli et ole saanut lehteä, ole yhteydessä jäsensihteeriin labradorijasen(at)gmail.com.

Ilmoitushinnat

Ei jäsenet: 1/1 sivua 600€, 1/2 sivua 350€, 1/4 sivua 200€, jäsenet: 1/1 sivua 200€, 1/2 sivua 100 €, 1/4 sivua 50€
Valiopalsta ja in memoriam ilmoitukset ovat ilmaisia.
Sivukoot: 1/1 sivua 272x186 mm, 1/2 sivua 134x186 mm, 1/4 sivua 134x91 mm
Painovalmiit ilmoitukset: resoluutio 300 dpi, cmyk, fontit muunnettu kuvioiksi (konvertoitu)

Kasvattajien joulutervehdykset vuoden viimeiseen lehteen -50%.