Hallintaa ja kontaktia pennut/aikuiset sekä Naksutinkoulutusta 1.-15.12. Espoo

1.12.2019 klo 14:00

Kurssien kesto 3 kertaa sunnuntaisin 1.-15.12.2019. Kouluttajana Noora Saarikko. Treenipaikka on lämmin liiketila Kauppakeskus Espoontorin alueella/vieressä, Espoon rautatieaseman parkkialuetta vastapäätä.

Hallinta- ja kontaktikoulutus 

Pennut alle 1-v. klo 16-17  Aikuiset yli 1-v. klo 17-18

Kurssilla harjoitellaan eri harrastuksissa tarvittavia pohjataitoja sekä arjessa tarvittavaa perustottelevaisuutta. Treenataan mm. kontaktia koiran ja ohjaajan välillä, eri asentoja, luopumista ja odottamista, paikallaoloa ja hihnassa kulkemista. Kurssille ei ole pohjataitovaatimuksia ja osallistua voi minkä tahansa ikäisen koiran kanssa.

Ilmoittautuminen: Hallinta-ja kontaktikurssit 1.-15.12. Noora Saarikko Espoo

Naksutinkoulutus klo 14.45-15.45

Naksutinkoulutus on koulutusmetodi, jossa koiran käytöstä muokataan vahvistamalla sen oikeaa käytöstä. Naksuttimen avulla palkkion ajoitus saadaan paremmaksi pelkästään namilla palkkaamiseen verrattuna.  
 
Kurssi aloitetaan luennolla, jolla käydään läpi naksutinkoulutusta teoriassa, esimerkiksi, mitä naksutinkoulutus tarkoittaa, miten naksutin ehdollistetaan ja mitä hyötyä sen käyttämisestä on. Nooran vahvalla osaamispohjalla luento pitää sisällään myös koiran käyttäytymiseen liittyvää tietoa. Luennolle voi myös osallistua ilman käytännönharjoituskertoja.

Kurssi jatkuu kahdella käytännönharjoituksella, jossa koiralle opetetaan yksinkertainen käytös naksutinta käyttäen. Pääpaino koulutuksessa on ohjaajan teknisen osaamisen harjoittamisessa. Naksutinkurssi sopii ohjaajille, jotka ovat kiinnostuneet kouluttamaan koiriansa positiivista vahvistamista käyttäen. 

Ilmoittautuminen: Naksutinkoulutus 1.-15.12. Noora Saarikko Espoo