Agilitya yksityiskoulutus Vantaa

21.5.2021

Agilitykursseja kaiken tasoisille koirakoille  tiistaisin Agility Akatemialla Vantaalla.
Mahdollisuus myös tulla tutustumaan agilityyn.

Tiistaisin agilitykurssit ovat klo 17-18.

  1. 6.-27.7.2021,  kesto 4 kertaa

Kouluttajana Mariel Alin.

 

Martta Peltoniemi tarjoaa yksittäisiä agilitytreenikertoja kesäaikaan. Treenipäivät Martta tiedottaa Facebook-ryhmässä Agilitykoulutukset - Martta Peltoniemi

https://www.facebook.com/groups/348696452826109

Tässä fb-ryhmässä julkaistaan kaikki koulutuksiin liittyvä informaatio, materiaali sekä maksutiedot. Siellä myös ilmoittaudutaan toisin kuin muilla kursseilla.

 

Treeniaika per koirakko on n. 15 min. Koirakon tulee siis olla paikalla hallissa (sisällä vuoron odotuspaikassa) valmiina aloittamaan oma treeni heti sovittuna aikana. 
Turvaväleistä, suositus reilu 2m, on huolehdittava  myös koirakon vaihtuessa. Hallissa on käytettävä suojamaskia siihen asti, kunnes edellinen koirakko on poistunut tilasta.
Kouluttaja huolehtii, että turvaväli säilyy koulutuksen aikana.
Kouluttaja ohjeistaa halliin sijoittumisessa siten, että koirakot (treenaava ja vuoroaan odottava) sijoittuvat hallin päädyssä eri kulmiin.
Jokaisella treenaajalla on käytettävissään ohjausaikaa 15 minuuttia. Ole ajoissa paikalla, että ehdit valmistautua omaan vuoroosi (esim. 5 minuuttia ennen oman treenin alkuaikaa sisään ja odottamaan omaa vuoroa kouluttajan ohjeistamaan paikkaan). Koirakon vaihtuessa on jokaisen vastuulla huolehtia turvavälien säilymisestä. 

Ilmoittautuessa sitoudut toimimaan edellä olevan mukaan.

Ilmoittautuminen Mariel Alin 6.-27.7. kursseille: ​Kurssi-ilmoittautumiset agilitykursseille