UUTTA Hoopers Agility - Vantaalla 10.8.20

10.8.2020 klo 16:30

Haluatko kokeilla jotain vähän erilaista koiran kanssa? Haluatko pitää hauskaa koiran kanssa? Jos vastasit kyllä jompaan kumpaan näistä kysymyksistä, niin tulee rohkeasti kokeilemaan. Kouluttajana Kairi Sälik.

Mitä Hoopers Agility on?

Hoopers Agilityssä ei ole hyppyjä tai kontaktiesteitä: vain vanteita, tynnyreitä ja putkia. Toisin kuin agilityssä Hoopersissa ei siis ole hyppyjä. Sen sijaan koirat kulkevat läpi maanpinnalla olevista vanteista tai putkista ja kiertävät tynnyreitä. Sama vauhti ja jännitys kuin agilityssa säilyvät, mutta radat virtaavat eikä niissä ole tiukkoja käännöksiä.

Hoopers on urheilua, joka sopii ihan kaiken ikäisille koirille pikku pennuista veteraanikoiriin ja se sopii erittäin hyvin myös agilitystä eläköityneille koirille tai agilitykentällä irtoamistreeniä kaipaaville koirakoille.

Tässä lajissa saa siis osallistua ja pitää hauskaa minkä ikäisen koiran kanssa tahansa. Opit erittäin hyvin työskentelemään yhdessä koirasi kanssa. Tavoiteena on, että koira ja ohjaaja työskentelevät etänä eli ohjaaja pysyy tietyssä paikassa (joka voi olla käsittelyruutu, käsittelyvyöhyke tai tietty osoitettu paikka). Ohjaaja siis ohjaa koiran suoritusta radalla käsimerkkien ja sanallisten käskyjen avulla. Tämä tekee lajista jännittävän, nopeatempoisen koiraC urheilun, johon myös liikuntarajoitteiset omistajat pystyvät osallistumaan.

Pisteitä kilpailussa saa ohjaamalla koira kentän elementtien läpi käsittelyruudusta, pysymällä vyöhykkeillä tai pysymällä yhdessä osoitetussa paikassa koiran suorittaessa koko radan.

Tutustumistilaisuudet maanantaina 10.8.20 kaksi ryhmää klo 16.30-17.30 ja klo 17.30-18.30. Kumpaankin ryhmään otetaan 4 koirakkoa, hinta 21,50 €/koira. Nämä ryhmät ovat täynnä.

Saimme yhden lisäryhmän klo 18.40-19.40.

 

Ilmoittautuminen: Hoopers Agilityyn tutustuminen 10.8.2020 - Kairi Sälik