Ilmoittautuminen Club Show

CLUB SHOW 24.8.2024 Marketanpuisto, ESPOO

Näyttelyssä on englantilaistyyppinen kilpailuarvostelu, jossa kunkin luokan viisi parasta koiraa sijoitetaan paremmuusjärjestykseen.  Luokkavoittajista valitaan Paras Uros ja Paras Narttu, jotka sitten kilpailevat NÄYTTELYN KAUNEIMMAN (BEST IN SHOW) –arvosta. Kaikki osallistuvat koirat saavat kirjallisen arvostelulausunnon. Urokset ja nartut arvostellaan erikseen, paitsi pariluokassa. Pariluokka on maksuton, mutta koirien on osallistuttava myös johonkin perusluokkaan. Tämä epävirallinen näyttely on avoin kaikille 5 kk täyttäneille labradorinnoutajille.

ROKOTUSMÄÄRÄYKSET Näyttelyssä noudatetaan Suomen Kennelliiton hyväksymiä rokotusmääräyksiä.

ILMOITTAUTUMISET VAIN sähköisesti 8.8.2024 mennessä.

NETTI-ILMOITTAUTUMINEN / ONLINE ENTRY: 
Alla olevaa lomaketta käyttäen.

OSALLISTUMISMAKSU 30 EUR/koira, saman omistajan 2. jne koira 26 EUR, yli 10-vuotiaat veteraanit ilmaiseksi. Ilmoittautumismaksu maksetaan Labradorinnoutajakerhon tilille
FI68 1026 3000 4134 29. HUOM! Käytä maksettaessa viitenumeroa 30106. Maksukuitin kopio on ehdottomasti liitettävä ilmoittautumislomakkeen mukaan, muuten ilmoittautuminen hylätään.

TIEDUSTELUT jne.ronkainen(at)gmail.com

Kutsukirje & aikataulut toimitetaan sähköisesti n. viikkoa ennen näyttelyä ilmoittautumisessa annettuun sähköpostiosoitteeseen. Otathan yhteyttä mikäli et ole saanut kutsua: 
jne.ronkainen@gmail.com

 

Ilmoittautuminen Club Show

Ilmoittaudun Club Show:n / Entry to the Club Show

TUOMARIT:

Urokset: Agnes Hellman, SE, Kennel Millmarsh's

Nartut: Silje Hveding, NO, Kennel Narjana's

(Tuomarit ovat varalla toisilleen)


 

Koiran sukupuoli / Sex
Tietosuoja-asiat / Data protection
Näyttelyluokka / Classes

Tiedoston maksimikoko on 10 Mt.